tisdag 30 juni 2009

hade bestämt date

Och äntligen dök hon upp. Vackrare än nånsin!Vältrimmad och smal. Mina damer och herrar här har ni tegnebyhoran! 2725, 60, 37.

tillägg

Och vi väntar alla på tegnebyhoran...

nya polarna

Fick tyvärr bara med kolle och glenn men vi är ett gäng som hänger här i tegneby

tredje dygnet

Fortf ingen vidare lycka. Den på bilden 2250. Brände en också, linbrott! En påminnelse om att se över prylarna kanske för att va redo när 3:an kliver på ikväll? Nu nöter jag sarv men får bara brax och sutare. Ska testa lite i strömmarna uppströms snart. Inatt blir det nog sarvfiske

boxholm kryddost

Måste ju sova nån gång...

måndag 29 juni 2009

andra dygnet

Ingen stormört inatt heller. Kändes lite som jag hade tömmt lokalen på fisk. Några braxar blev det såklart och en sutare. Svor en hel del när jag såg att det inte var någon av de andra rödögda. Platsbyte idag, kör tegneby ist.

första dygnet

Trodde jag hade lyckats när den gled in i håven nån gång vid 1 rycket. Men tyvärr, sarv 700. Brände nåt som gick fast efter 10min. karp tror jag. Annars varierat mörtfiske med inslag av mkt slemmig braxen 2,5-3kg

lördag 27 juni 2009

hemmastadd och redo

Nu jävlar blir det nöta av! Bara smått än men tids nog kommer de väl. Och tid har jag. Sitter till fre om det behövs...

första stoppet

Nöter mört i lake x. Jonatan verkar ha gått in i en svacka. Han fiskade ifrån mig innan dess men största två till mig, 550, 550. Snart går solen upp, hoppas knotten försvinner då :)

fredag 26 juni 2009

Turnédags!

Sista planerna sket sig kan man säga. Båten som skulle lånas i Rödsvattnet låg inte i och saknade åror. Trollingen verkar inte bli av heller. Men fiske ska det bli iaf. Åker till Flian ikväll och kör tills imorn, sen bär det vidare till Svartån för mörtsatsning. Hoppas även kunna fixa en schysst färna och sarv. Hur länge det blir beror lite på hur det går. har inget jag måste hem till iaf. Går det bra kanske man kunde hinna ner till Flian igen innan nästa helg så man slipper slås om fiskarna. Eventuellt kan det bli andra fisken på vägen. Tiden får utvisa. Fan vore väl om man inte kunde ta tillbaka 1:a platsen...

tisdag 23 juni 2009

Nya planer...

Har lurat lite på hur jag ska lägga upp närmaste tidens fiske. Blir det som jag vill så åker jag till Rödsvattnet redan ikväll och nöter tills gryningen. Sen åker jag vidare till Flian och kör tors, fre där. Lördag & söndag trollar jag öring på vänern. Trollingen känns dock inte helt sannolik. Får hoppas att biffen är ledig till helgen. Eventuellt blir det gösfiske eller flian hela veckan. Kan tänkas få ett ryck och bege mig till svartån för en längre mörtsatsning. hursomhelst så är det fiske på g iaf.

måndag 22 juni 2009

torsdag 18 juni 2009

äntligen!

Skönt att få bända lite igen. Suttit 2 dygn nu, hade en del aktivitet igårkväll men allt för försiktiga napp för att få fast. Kör kvällen och åker till lagan sen för morgonfisket. Sen måste man (tyvärr) hemåt till hejdlöst alkoholintag. 4900, 71.

onsdag 17 juni 2009

back on track

Sitter i rögle. Kom igår. Rapport kommer...

torsdag 11 juni 2009

tisdag 9 juni 2009

Peppe bänder storlax!

Pratade just med en överlycklig Petter som just landat ett nytt pers. Hugget kom redan när spöna höll på att sättas och fisken öppnade med en ursinnesrusning och efter att ca 600fot hade tömts från rullen hade kocken lyckats rensa ena sidan och fått in paravanen så att de kunde svänga upp och följa fisken. Efter en något dramatisk drill med bl a en obehaglig rusning under båten kunde laxen till slut landas. En snabb vägning visade på omkring 16,5-17,5kg. Exakt vägning får vänta då fisket kanske är hett. Petter hälsar och tackar kocken för ett fantastiskt assisterande. Bild kommer inom kort. Stort grattis peppe!!!

bilder från senaste veckan

Fick just en het rapport från Petter! passar på att skicka in lite bilder från senaste tiden först.


Nya bilen! Nu jävlar blir jag farlig!

Nya pryalarna testas :)

Brorsan och Amanda tog studenten i fredags. Det höjer vi på kepan för!

lördag 6 juni 2009

Ajajaj

Inte skrivit på ett tag nu. Fullt upp. Har iaf fått tag på bil nu och prylar jag beställde har äntligen kommit. Satt en regnig kväll i slumpa för att pröva parasollet och kolla fisket så års. En äcklig ål var allt det blev. Hursomhelst, gjorde nåt dumt idag. Skulle spela fotbollsturnering men hann inte vara med så länge... korsbandet rök vid första bollkontakten. Så nu kan man inte gå längre. Hoppas verkligen att det värsta släpper så jag kan göra min planerade satsning i veckan. funderade lite på Flian men fick just rapport hårt tryck de senaste dagarna. Ingen stor har kommit upp iaf. Annars blir det kanske mörtsatning i Valbo eller Svartån. Har iof ett projektarbete att skriva, kanske läge att göra det nu. Nu är det fotbollsdags! lägger in lite bilder imorn.

MB